Sporten met hulp van Jeugdfonds

Sporten met hulp van Jeugdfonds

Sporten met hulp Jeugdfonds Sport & Cultuur

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. Sporten met hulp van Jeugdfonds Sport & Cultuur is nu ook mogelijk bij Team Pasztjerik.

Hoe werkt sporten met hulp van het Jeugdfonds?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Informatie en beweegcoaches als intermediar

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Maar ook op sportschool kunnen wij je direct in contact brengen met de intermediair. In Schiedam zijn dit de beweegcoaches van Lekker Bezig Schiedam. Je kunt op het inschrijfformulier van Team Pasztjerik aanvinken dat je een aanvraag wilt doen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dus wachten is niet langer nodig, het is nu mogelijk om bij Team Pasztjerik te sporten met hulp van Jeugdfonds Sport & Cultuur. Wij helpen je verder om in beweging te komen.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen. Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.