5 juni weer normaal kickboksen

5 juni weer normaal kickboksen

Kickboksles bij Team Pastzjerik

Eindelijk is het zover en kunnen we vanaf 5 juni weer normaal kickboksen op de gym. Ook de volwassengroep kan dan weer met volledig contact vechtsport beoefenen. Team Pasztjerik heeft in de afgelopen periode alle mogelijkheden benut om in beweging te blijven, met alle uitdagingen die het met zich meebrachten. Eindelijk weer normaal trainen, eindelijk weer de mat onder je voeten. Geen sneeuw- hagel en regenbuien meer. Eindelijk weer ouderwets knallen.

Vanaf 5 juni weer normaal kickboksen op de gym, de lestijden gaan weer terug naar het bekende rooster en kun je hier vinden. Stof die scheenbeschermers af en spoel die bitjes om, de bokshandschoenen kunnen ook weer uit de kelder gehaald worden. Het is tijd om weer aan de bak te gaan! De intrek naar de nieuwe locatie in Schiedam zal nu ook snel gaan plaatsvinden als alles goed gaat – stay tuned.

Derde stap openingsplan per 5 juni
Op 5 juni worden de volgende coronamaatregelen losgelaten of aangepast. Alle overige maatregelen en de basisregels blijven gelden voor iedereen.

Volwassenen mogen weer sporten in groepen van maximaal 50 personen zonder 1,5 meter afstand te houden als dat nodig is voor het sporten. Jongeren en kinderen hoefden eerder al geen 1,5 meter afstand meer te houden tijdens het sporten.

Jeugdwedstrijden in competitieverband voor personen tot en met 17 jaar zijn weer toegestaan. Nog wel zonder toeschouwers. Personen vanaf 18 jaar mogen nog geen competitie spelen, maar onderlinge wedstrijden tussen sporters van dezelfde club zijn wel toegestaan. Publiek bij amateurwedstrijden is nog niet toegestaan. Kleedkamers, douches en sauna’s gaan ook open. En ook de sportkantines mogen open. Reserveren en een gezondheidscheck blijft verplicht. Binnen moet iemand een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten.

Meer informatie staat op de website van de Rijksoverheid en kun je via deze link vinden.