Kickboks trainingen volgens het reguliere rooster

Kickboks trainingen volgens het reguliere rooster

Kickboks trainingen worden hervat volgens het reguliere rooster

De maatregelen voor sport zijn versoepeld waardoor onze trainingen weer volgens het reguliere rooster plaatsvinden in de gym.

Bij Team Pasztjerik worden de kickboks trainingen hervat volgens het reguliere rooster. Dit geldt voor zowel de groepslessen voor kickboksen van zowel de jeugd- en volwassenengroep. We starten nu tevens met de bokszaktrainingen en worden de persoonlijke trainingen (personal training) hervat. Na meermaals gesloten te zijn vanwege de maatregelen, buiten trainen en andere creatieve oplossingen gaan we nu weer ouderwets beuken. We gaan weer lekker op de mat trainen en natuurlijk beginnen met de lang verwachte herintrede van onze bokszaktrainingen. Eindelijk mogen we weer aan de gang en kunnen we weer gaan sporten en werken aan ons team. We gaan ook weer hard aan de slag met het wedstrijdteam van de volwassenengroep en jeugdgroep. Het opkrikken van de conditie krijgt eerst de aandacht. Daarna gaan we weer werken aan het verfijnen van techniek en sparringervaring.

Het reguliere rooster voor de kickboks trainingen en de nieuwe bokszaktrainingen zijn te vinden in het lesrooster via deze link. Als je vragen hebt over beschikbare tijden en dagen voor personal trainingen, stel deze dan via ons algemene e-mailadres.

De gym van Team Pasztjerik is goed bereikbaar en gelegen op de grens van Rotterdam en Schiedam. Het parkeren is er gratis en er is voldoende ruimte. We zijn een no-nonsense team. Het strijden en werken tijdens de trainingen staat voorop. Wij vinden de versoepelingen goed nieuws voor de sport. We hopen iedereen dan ook weer snel te zien op de Nieuw-Mathenesserstraat 48 te Schiedam.