Kickboksen op de nieuwe locatie

Kickboksen op de nieuwe locatie

Kickboksles bij Team Pasztjerik Gym Schiedam

Team Pasztjerik kickboksen op de nieuwe locatie

Eindelijk is het zover; we kunnen weer volle bak thaiboksen en kickboksen op de nieuwe locatie. Na een best wel uitdagende periode met lockdowns en de anderhalve meter samenleving heeft onze sport en ons team behoorlijk wat klappen gehad, geen wedstrijden, weinig lessen of aangepaste lessen en het gemis van een volwaardige gym vloer. En natuurlijk was het ook afzien voor de sporters, onze leden, de knokkers en strijders. En dan nu na weer ruim een aantal jaar betrekken we een eigen locatie, een echte Team Pasztjerik Gym – de tempel van kickboksen in 010 – Schiedam. We hebben de matvloer uitgebreid en uitgestald en de lessen zijn al volop in gang voor zowel de jeugdgroep en de volwassengroep. Check onze tijden en lessen via deze link. De nieuwe locatie is gelegen op de Nieuw-Mathenesserstraat 48 te Schiedam.

Eigen gym, eigen koers

De nieuwe locatie is een echte Team Pasztjerik Gym, met een dik logo op de zware stalen deur. Met een eigen gym varen we onze eigen koers. We hebben de vrijheid om de lessen in te delen en de matvloer te gebruiken. Personal Training is weer volop aan de gang en we werken hard aan een gedeelte voor cardio- en krachttraining en de terugkomst van de bekende boksring, de bokszakken en natuurlijke de befaamde bokszaktrainingen. Ook zijn de eerste jeugdwedstrijden kickboksen alweer achter de rug en nieuwe aanmeldingen zijn alweer de deur uit. De selectietrainingen krijgen ook weer vorm.

De nieuwe locatie van Team Pasztjerik is goed te bereiken en parkeren is er gratis. We zijn een no-nonsense team, het strijden tijdens de lessen staat voorop. Lekker bezig zijn en die grenzen opzoeken – het thaiboksen en kickboksen op de nieuwe locatie in Schiedam bij Team Pasztjerik is weer ouderwets knallen. We hopen iedereen weer snel te zien op de Nieuw-Mathenesserstraat 48 te Schiedam.