Wedstrijden Team Pasztjerik jeugd 26 september

Wedstrijden Team Pasztjerik jeugd 26 september

De Team Pasztjerik jeugd wedtsrijdgroep van september 2020

Er zijn weer wedstrijden voor de Team Pasztjerik jeugd op 26 september.

Yes! Er zijn weer kickboks wedstrijden waar de Team Pasztjerik jeugd aan deelneemt en wel op IKFC op Zaterdag 26 september in Den Haag. Een aantal vechters uit ons jeugdteam zullen daar de ring betreden. Wil je erbij zijn, reserveer dan je plaats via de voorverkoop. Via de volgende link kun je kaarten bestellen https://worldoffighters.nl/product/ikfc-4/ De locatie, en aanvang staan daar ook vermeld. De matchmaking is onder voorbehoud, hou daar rekening mee. Op deze editie van IKFC zijn er de online familiepassen beschikbaar. Het is als gezin goedkoper om de kaarten kwantitatief aan te kopen. Aan de deur is er tevens losse kaartverkoop. Mocht je vragen hebben stuur dan even een mail naar
info@team-pasztjerik.nl , of vraag het voor of na de les aan de trainers.