Aangepaste lestijden Team Pasztjerik

Aangepaste lestijden Team Pasztjerik

Kickbokstraining voor volwassen bij Team Pasztjerik

Er zijn aangepaste lestijden bij Team Pasztjerik Schiedam. Dit door nieuwe regels voor sportscholen vanwege toenemende Corona besmettingen. Dit betekent simpel gezegd dat er niet meer dan 30 man tegelijk in de zaal mag, ex de trainers. We hebben als team besloten om de begintijd van de volwassenen kickboks les te verschuiven naar kwart over acht (20.15u). Zo voorkomen we dat de jeugdgroep en volwassenengroep tegelijk binnen zijn. Als je toch te vroeg komt, blijf dan in je auto of op de bagagedrager van je fiets, en op gepaste afstand van elkaar en niet allemaal voor de ingang. Blijf vooral aanmelden voor de training zodat we vooraf kunnen zien dat er niet teveel mensen tegelijk binnen zijn.