Kickbokstrainingen op buiten locatie op Sportpark Harga

Kickbokstrainingen op buiten locatie op Sportpark Harga

Plattegrond voor het multiveld op Sportpark Harga waar Team pastzjerik tijdelijk kickbokstrainingen geeft.

Kickbokstrainingen op buiten locatie op Sportpark Harga. Ja ja luitjes het is weer mogelijk om te kickboksen! We trainen buiten op een aangewezen multiveld op kunstgras, welke vlakbij het clubgebouw van SVV Schiedam te vinden is. We kunnen weer lekker gaan knallen dankzij de huidige aanpassingen in de maatregelen. Het weer wordt steeds beter, kickboksen kunnen we overal als het moet, we verzinnen wel iets – we zijn er immers sinds 1994! De huidige versoepelingen houden in dat jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar in teamverband mogen sporten. De groepen vanaf 17 jaar moeten sporten op een buitensportaccommodatie (dus niet in de openbare ruimte, op een Cruyff Court of op Richard Krajicek Playground). Het gaat om accommodaties die door een sportvereniging worden beheerd. Tijdens het sporten geldt dat de 1,5 meter afstand niet gehandhaafd hoeft te worden en dat onderlinge wedstrijdjes tussen teams binnen de eigen vereniging mogelijk zijn.

Kickbokstrainingen voor volwassen boven 27 jaar

In aanvulling op de reeds bestaande mogelijkheden voor jongvolwassenen t/m 26 jaar, is het voor volwassenen van 27 jaar en ouder onder voorwaarden toegestaan om in georganiseerd verband op een buitensportaccommodatie in een groepsgrootte van maximaal vier personen op 1,5 meter afstand te sporten.

Het sporten binnen in de zaal/gym in groepsverband en personal training zijn niet toegestaan. Dus lekker naar buiten dan maar! Deze lessen worden hervatten zodra de maatregelen verder versoepeld worden. We kunnen niet wachten om weer binnen op de mat te raggen maar zijn zeker blij met wat er wel nu kan.

Weer meedoen?

Kom ook gewoon weer mee doen met onze kickbokstrainingen op de buiten locatie op Sportpark Harga. De kickbokstrainingen zijn elke maandag, woensdag en vrijdagavond van 19.00u tot 20.00u. We adviseren te parkeren op de parkeerplaats bij Hermes DWS, Trimpad 12 te Schiedam. En een simpele spelregel om gedoe te voorkomen; geen toeschouwers en met gezondheidsklachten zoals verkoudheid en temperatuursverhoging blijf je gewoon lekker thuis.

Een overzicht van de huidige maatregelen zijn via deze link te vinden op de website van de rijksoverheid