Tijdelijke sluiting gym door Lockdown

Tijdelijke sluiting gym door Lockdown

Jan Pasztjerik in groepsles

De tijdelijke sluiting van de gym door de Lockdown is helaas een feit. De door de regering afgekondigde maatregelen gelden tot 19 januari. Het zit er dus niet in om het 2021 lekker af te trappen met een goede beuksessie op de mat. Iedereen boven de 18 mag sowieso niet in groepsverband trainen. We hebben afgelopen dagen bekeken of er in de avond buiten getraind kan worden met de jeugd. Voor nu hebben wij de conclusie getrokken dat een inhoudelijke les kickboksen buiten geen zin heeft. Niet op de manier zoals wij les willen geven bij Team Pasztjerik. De temperatuur, kort daglicht, bewegingsvrijheid en op de loer liggende blessures willen we voorkomen. Het trainen op schoenen is ook niet echt optimaal voor herhaaldelijke traptechnieken…

De tijdelijke sluiting van de gym door de lockdown is echter geen vrijbrief om niets te doen. Alle doordouwers, trainingsjunkies en ringvechters adviseren we op dan ook om elke dag de 50 push ups en 50 squads in de ochtend en avond te doen. Ook een gezond rondje hardlopen en touwtje springen mag niet ontbreken in je routine. Succes, wees gedisciplineerd en doe je eigen trainingen.

Wij zien 2021 als een nieuw jaar, met nieuwe kansen en een bijzondere aanstaande veranderingen. We wensen alle leden, sympathisanten, sponsoren en collega gyms het allerbeste toe. Team Pasztjerik hoopt jullie allen weer snel te zien in een niet al te belabberde conditie.

Wij volgen in hoofdlijnen de protocollen en adviezen van NOC- NSF en de VA (Vechtsportautoriteit). Indien er versoepelingen komen, zullen wij als eerste klaarstaan om weer de deuren te openen en de lessen te hervatten volgens de dan geldende maatregelen. Hou hiervoor ook onze Instagram pagina in de gaten

https://www.vechtsportautoriteit.nl/nieuws/nederland-in-lockdown-dit-betekent-het-voor-de-vechtsport/

https://nocnsf.nl/nieuws/2020/12/sporten-in-binnenruimte-niet-toegestaan-buiten-sporten-mag-wel

Mocht je nog vragen hebben kun je ons bereiken via e-mail, gegevens staan op onze contactpagina.