Jeugdwedstrijden kickboksen IKFC 4

Jeugdwedstrijden kickboksen IKFC 4

Team Pastzjerik jeugd kickbokser pakt de winst

Bij de Jeugdwedstrijden kickboksen IKFC 4 op 26 september heeft Team Pasztjerik deelgenomen met twee jeugdvechters. Afgelopen zaterdag was het in Den Haag ouderwets bloedstollend om rond te ring te zijn. De lucht van Muay Thai oile weer op te snuiven – heerlijk. Twee strijders hebben weer lekker gewerkt in de ring. We hebben één verliespartij op punten en een partij met een unanieme overwinning. Bij de eerste partij helaas niet echt toegekomen aan het maken van combinaties. De partij erna was spetterend, een eerste partij voor onze deelnemer. Wist lekker zijn focus te houden en gebruikte veel zijn traptechnieken. Sowieso zijn we weer twee ervaringen rijker. Dank aan de organisatie en deelnemers van de jeugdwedstrijden kickboksen IKFC 4 voor dit geslaagde evenement in een lastig 2020…

Overweeg je ook om te gaan kickboksen en ben je gebrand om wedstrijden te doen. Kom dan gewoon eens langs en doe een keer mee. Tijdens een proefles kun je ervaren wat kickboksen en thaiboksen is. Ook als je geen wedstrijden wilt doen, zoals zovelen die elke avond meetrainen, maar wel aan jezelf wilt werken en mentaal en fysiek sterker worden, dab kun je bij Team Pasztjerik Schiedam prima terecht. En wie weet, beland je alsnog eens een keer in die ring en behaal je een mooie overwinning!

Als je meer wilt weten neem dan gewoon even contact op.