Jeugdwedstrijden kickboksen IKFC 4

Jeugdwedstrijden kickboksen IKFC 4

Team Pastzjerik jeugd kickbokser pakt de winst

Bij de jeugdwedstrijden kickboksen van IKFC 4 heeft Team Pasztjerik deelgenomen met twee jeugdvechters. Afgelopen zaterdag was het in Den Haag ouderwets bloedstollend om rond te ring te zijn. Twee strijders hebben weer lekker gewerkt in de ring. We hebben één verliespartij op punten en een partij met een unanieme overwinning. Bij de eerste partij helaas niet echt toegekomen aan het maken van combinaties. De partij erna was spetterend, een eerste partij voor onze deelnemer. Wist lekker zijn focus te houden en gebruikte veel zijn traptechnieken. Sowieso zijn we weer twee ervaringen rijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *