Hans Pasztjerik bij Spike X Vechtersbazen 44

Hans Pasztjerik bij Spike X Vechtersbazen 44

Hans Pasztjerik vertelt bij Spike Vechtersbazen 44

Hans Pasztjerik is te zien in de laatste nieuwe aflevering van Spike X Vechtersbazen 44. Hij verteld er over zijn ervaringen in de ring, zijn 86 partijen en de weg er naar toe. Hans traint al sinds zijn 6e jaar… Meer zien? Kijk de Podcast hier.

Hans Pasztjerik, de tattoo-expert van Eerste Hulp Bij Tattoo Disasters die ook 80 partijen heeft gekickbokst en niet tegen de minste. Hans’ liefde voor vechtsport kreeg hij niet van een vreemde, aangezien hij opgroeide in de gym van zijn vader én coach Jan Pasztjerik waar ook andere grote namen vochten zoals UFC-vechter Gökhan Saki. SPIKE X VECHTERSBAZEN is terug en beter dan ooit. Dennis Kornman en Marloes Coenen nemen elke week weer plaats aan tafel om het meest recente nieuws uit de vechtsportwereld door te nemen. Abonneer je op het kanaal van Spike Sports en zie meer afleveringen zoals die van Hans Pasztjerik in Spike X Vechtersbazen 44. : https://www.youtube.com/c/SpikeSports…

#Spike #Vechtersbazen #Podcast #TeamPasztjerik